Pluspraktijk

Plus Audit 2016-2018

Op 28 november 2016 heeft Instituut Jacob Cats opnieuw de status behaald van Pluspraktijk. Net als in 2014 voldoen wij aan alle kwaliteitseisen die gesteld worden aan onze praktijk.

Pluspraktijk betekent dat we bij verschillende zorgverzekeraars voorkeurspraktijk zijn door het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg. We zijn trots op u, die aangeeft onze deskundigheid met een hoog cijfer te waarderen, en we zijn trots op ons team van enthousiaste en deskundige medewerkers. Met elkaar voldoen we aan de kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging én van de zorgverzekeraar.

Bij de kwaliteitseisen wordt gekeken naar de deskundigheid van de fysio- en oefentherapeuten, het resultaat van klanttevredenheidsonderzoeken, een standaardprocedure voor het vastleggen en in kaart brengen van de klachten en het aantal behandelingen voor een bepaalde lichamelijke klacht. Pluspraktijken zijn goed bereikbaar, hebben ruime openingstijden en korte wachttijden. Bij Instituut Jacob Cats kunt u bijvoorbeeld altijd binnen 24 uur terecht voor een behandeling